MAC Velvet Teaser, Ariana Grande & Zac Posen

11:55


Rujurile Velvet Teaser sunt printre cele mai noi produse pe care le puteți găsi în magazinele MAC. Ele au forma unui creion și sunt disponibile în 12 nuanțe. Conceptul din spate se bazează pe consistența, rezistența și gradul de pigmentare al unui ruj și ușurința de aplicare al unui creion care nu necesită ascuțitoare. Cel mai mult îmi plac #aim to please, #frolic, #Oh Honey și #Velvet Teen. (preț 94 lei)
Primul meu ruj ever de la MAC este #Viva Glam II așa că am o afinitate pentru toate rujurile Viva Glam. Colecția se mărește cu încă un ruj ce poartă semnătura Arianei Grande. Vedeta a ales o nuanță puternică și închisă pentru ruj însă glosul l-a păstrat într-o formă deschisă, rozalie și jucăușă motivând faptul că nu toate vrem să fim bold și nu toate vrem să fim cumințele. 
Partea cea mai bună este că toți bănuții câștigați din achiziționarea produselor Ariana Grande se duc la fundația MAC adică în ajutorul persoanelor cu HIV sau împotriva luptei cu sărăcia. Go, go Ariana & MAC! ( ruj 89 lei; gloss 83 lei)
Colaborarea dintre Zac Posen și MAC nu este deloc o mirare. Designer-ul folosește brandul pentru prezentările sale de ani de zile iar acum a venit timpul să își lase amprenta asupra produselor de înfrumusețare. În acest caz nu mai este vorba doar de un ruj ci de o întreagă colecție de produse: o paletă cu 6 farduri (304 lei), mascara (104 lei), eyeliner (104 lei), 3 nuanțe de ruj (104 lei), pudră (110 lei), pensule (#182 - 304 lei; #168 - 199 lei) și blush (115 lei). Ambalajul exterior este simplu, elegant și înglobează preferința lui Zac pentru old Hollywood glamour
Personal cred că este un adevărat răsfăț să ai în portfard un ruj sau pudra acestei colecții și cu siguranță voi face o vizită în magazine cât de curand!





You Might Also Like

0 comentarii

Ma intereseaza parerea ta. Te rog, spune-o printr-un comentariu.