Regina Albinelor preia Apivita

10:00


Eu și Apivita ne-am descoperit recent reciproc. Ei m-au invitat la un eveniment, eu am folosit mult unul dintre gelurile lor de duș și acum ne-am îndrăgostit pe veci. Întâmplarea face ca doi prieteni buni să se întâlnească din nou la lansarea noii lor game numită Queen Bee, o linie de produse cosmetice destinată doamnelor și domnișoarelor care se luptă cu îmbătrânirea pielii.

Pielea noastră începe să se deterioreze începând cu frageda vârstă de 20 de ani. Știu, nu credeați și nu vă gândeați la asta, nici eu. Se pare că de-a lungul vieții noastre substanța numită colagen (oferă elasticitate și fermitate pielii) se deteriorează și se regenerează simultan. Procesul de regenerare încetinește odată cu depășirea pragului de 20 de ani, moment în care, pentru o piele radiantă pentru o vreme mai lungă, ar trebui să începem să oferim 5 minute în plus îngrijirii pielii noastre.

Apivita ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire prin noua lor gamă Queen Bee bogată în lăptișor de matcă grecesc, extract patentat de propolis, extract din semințe de Lupin alb, Rabdosi subescens, uleiuri esențiale 100% organice și altele.

Produsele Queen Bee sunt:

 Ser Holistic Anti-îmbătrânire (95% ingrediente naturale, oferă fermitate);

Cremă Holistică Anti-îmbătrânire pentru zi (SPF 20, protejează împotriva razelor UVA/UVB);
Cremă Holistică Anti-îmbătrânire pentru zi cu textură lejeră (pentru pielea normală și mixtă, hidratează și oferă luminozitate);
Cremă Holistică Anti-îmbătrânire pentru zi cu textură bogată (pentru pielea uscată, hrănește și astupă ridurile adânci);
Cremă Holistică Anti-îmbătrânire pentru noapte (reface pielea pe timpul nopții, redându-i un aspect regenerat);
Cremă Holistică Anti-îmbătrânire pentru ochi (reduce semnele oboselii și ale îmbătrânirii și oferă zonei ochilor un aspect luminos).




Gama este potrivită tuturor tipurilor de ten și nu conține silicon, parabeni, propilen glicol, uleiuri minerale, etanolamină, ftalați.

You Might Also Like

0 comentarii

Ma intereseaza parerea ta. Te rog, spune-o printr-un comentariu.