Digital Divas by Avon

14:50

***ro only

Digital Divas revine pe 3 Iunie la palatul Ghika din Bucuresti! Nu stii ce este Digital Divas? Iti spun eu! Este un eveniment super asteptat de comunitatea online de beauty si fashion. Aici se vor reuni pasionate (sau pasionati) de frumusete si moda de peste tot.


In cadrul conferintei se vor prezenta povesti de succes dar se va vorbi si despre comunicarea online: cresterea vizibilitatii online, continut relevant pentru cititori si interactiunea cu acestia. Vezi? Unul din subiectele zilei se va lega de prietenia dintre noi doua!

Cea de-a doua parte a conferintei se va materializa in recunoasterea comunitatii de beauty si fashion din Romania. Daca ai blog, fii atent!
Iti poti inscrie blogul in competitie. Categoriile sunt:

 * Best Women Website
 * Best Blogger for Social Causes
 * Best Use of Photography in Blogging (Fashion & Beauty Blogs)
 * Best Instagram Account
 * Best Newcomer Fashion Blog
 * Best Newcomer Beauty Blog
 * Best Fashion Blog
 * Best Beauty Blog
 * The Digital Diva of the Year
 * Special Projects
 * People's Choice Award

Inscrierile se fac pana pe 15 Mai 2014 si sunt gratuite. 16 - 26 Mai reprezinta perioada de jurizare pentru toate categoriile cu exceptia People's Choice Award (categorie sustinuta prin public voting).

Anul acesta voi participa la eveniment in calitate de Blogger Oficial, am inscris simadenisa.blogspot.ro in categoria Newcomer Beauty Blog! Wish me luck!

Love, D.

You Might Also Like

0 comentarii

Ma intereseaza parerea ta. Te rog, spune-o printr-un comentariu.