Diferențe între machiajul de zi și cel de seară

08:06

dreapta/ m. de zi - stânga/ m. de seară
Frumusețea machiajului este că, pe lângă faptul că ne ascundem anumite lucruri care nu ne plac și ne evidențiem altele care ne încântă, putem să îl personalizăm. Atâta timp cât vederea mă ajută, să știți că nu mă voi opri din combinații de culori și conturat de buze!

Totuși, chiar dacă avem liber la distracție, ar fi bine să ținem cont de anumite reguli pentru a ne încadra în normele societății și a nu ne încărca foarte tare fața atunci când nu este necesar. 

Diferența dintre un machiaj de zi și unul de seară constă în produsele pe care le folosim. Pentru machiajul de seară vom folosi produse cu grad de acoperire mai mare, putem aplica gene false iar nuanțele de ruj, fard și blush pot fi colorate, îndrăznețe sau închise. Toate aceste lucruri sunt de evitat, totuși, în machiajul de zi.

O să spuneți: Dar eu am un coș. Cum să folosesc un fond de ten cu acoperire mică?

Machiajul de zi este conceput pentru a fi purtat la o plimbare în parc la prânz, de exemplu. Acest lucru înseamnă că fața noastră va fi expusă la un grad de luminozitate foarte mare și fiecare produs de pe față se va vedea. De aici îl și numim machiaj de zi.

Machiajul de seara este conceput pentru a fi purtat la o petrecere, seara, după lăsarea întunericului, de exemplu. Acest lucru înseamnă că fața noastră nu va fi expusă la un grad de luminozitate foarte mare și ne este iertată o pompiță de fond de ten în plus. Pentru ca lumina este difuză, putem să ne jucăm cu tot felul de umbre pentru pleoape iar tenul poate fi bine acoperit.

Mai multe detalii găsiți mai jos:


You Might Also Like

1 comentarii

  1. Genele false pot transforma într-adevăr un machiaj de zi într-unul de noapte fără prea mult efort: http://www.ghidufrumusetii.ro/2016/03/24/vrei-gene-false-iata-cum-sa-le-aplici-si-sa-le-ingrijesti-corect/

    RăspundețiȘtergere

Ma intereseaza parerea ta. Te rog, spune-o printr-un comentariu.