Noua gamă L'Occitane: Cherry Blossom Folie Florale

08:00

Foarte multe branduri își lansează noile game cu miresme florale prin care celebrează venirea primăverii. L’Occitane nu se lasă mai prejos și întâmpină zilele însorite de Martie cu noua linie de produse Cherry Blossom Folie Florale. Acesta este felul lor de a aduce un omagiu frumuseții florilor de cireș și parfumului lor delicat și feminin.

Gama cuprinde apă de toaletă 50 ml, gel de duș 250 ml, lapte de corp 250 ml, cremă de mâini 30 ml. Toate aceste produse emană note de bergamontă și mandarină urmate de accente florale de cireș, trandafir și violete și esențe subtile de mosc.

Prin această gamă este marcată redeschiderea magazinului L’Occitane din Afi Palace Cotroceni dar și venirea proaspetei și frumoasei primăveri. Brandul numără 7 magazine dedicate și peste 30 de spații special amenajate în întreaga țară, iar pentru cei mai comozi dintre noi avem mereu la dispoziție magazinul online.



Știați că L’Occitane este prima companie care a descoperit valorile cosmetice ale untului de shea, a utilizat materiale reciclabile pentru ambalaje, a interzis utilizarea ingredientelor de origine animală și testarea pe animale și a imprimat alfabetul Braille pe ambalajele produselor? Să știți că nici eu. Bravo, L’Occitane!

You Might Also Like

0 comentarii

Ma intereseaza parerea ta. Te rog, spune-o printr-un comentariu.