30 days of empowerment

09:04


 Stie cineva ce reprezinta #30daysofempowerment?


Am observat ca foarte multe dintre noi purtam fond de ten, rimel, eyeliner sau alte produse de infrumusetare. Suntem destul de increzatoare datorita aspectului nostru corectat si lipsit de imperfectiuni, in cele mai multe cazuri. V-ati gandit vreodata ca poate un ruj ce iese in evidenta ne-ar putea scoate din anonimat? Cam acesta este aspectul pe care #30daysofempowerment incearca sa il puna in lumina: increderea pe care un ruj puternic ne-o da.

Impreuna cu Letitia Iordanescu (Laetitia Pictures) ma plimb prin bucuresti in cautare de fete frumoase. Le gasim, le povestim de proiect, le coloram buzele si le facem un portret pe care vi-l aratam voua! Cele mai multe fete au decis sa ramana cu buzele asa, colorate, inchise si bine conturate, iar cateva dintre ele ne-au intrebat si ce ruj le-am aplicat pentru a il achizitiona! Ne bucuram sa vedem ca proiectul prinde contur incet, incet si fetele au curaj sa iasa din zona de comfort.

Va multumim pentru sustinere, mesajele frumoase si, de ce nu, pozele cu voi pe care le-ati trimis in ideea participarii in campanie! In continuare va invitam sa fiti alaturi de noi si, daca va doriti sa intrati in proiect, oricand asteptam poze!

Va lasam mai jos cateva portrete insa proiectul intreg il gasiti folosind #30daysofempowerment sau aici: album





You Might Also Like

0 comentarii

Ma intereseaza parerea ta. Te rog, spune-o printr-un comentariu.