Beauty Swap by Beauty Barometer: Ce am luat la schimb?

15:22


Beauty Swap by Beauty Barometer!


Nu stiu cum ti-ai putea incepe saptamana mai bine daca nu cu o intalnire cu cateva colege dragi de blogosfera. Luni, 7 Septembrie, la ora 17:50 am pornit spre Beauty Studio pe calea Dorobanti 190 alaturi de Stefana si Adriana. Am ajuns cu greu, dupa ce cinevaaa a uitat sa se uite pe maps si ne-am luat la vorba, dar la 18:30 eram si noi la usa evenimentului. 

Forfota mare si zumzet cat curpinde, asta am gasit! O multime de voci si maini care animau atmosfera. Era atat de aglomerat incat abia respirai si usor usor regretam ca nu m-am imbracat mai subtire, atat imi era de cald, insa m-am bucurat de fiecare moment. 

Ce se intampla la evenimetul acesta? Ne strangem mai multe bloggerite, fiecare vine cu produsele care nu i se potrivesc sau pe care nu le mai vrea si cautam intre noi sa facem schimb. Va dati seama ce targuieli si negocieri erau acolo, intre 40-50 de fete innebunite dupa cosmetice si accesorii!

Nu mai stiu sa va spun cu ce m-am dus la eveniment: un tus benefit, o paleta naked 2 fake, un bb cream, vreo doua fonduri de ten, cateva glosuri si alte prostioare. Cert este ca am venit cu o parte dintre produse acasa, iar cele din imaginile de jos sunt chestii care au intrat in punguta mea la schimb.

Daca vreti sa vedeti mai multe poze de la eveniment si sa cititi si articolele colegelor mele bloggerite, va rog sa accesati #BeautySwapByBeautyBarometer

De asemenea, am primit si multicele goodie baguri. Cat de curand o sa apara un video pe canalul meu de youtube cu unboxing ^.^




Acesta este un kit pentru unghii cu model de pene. Nu stiu in ce masura am sa reusesc sa imi aplic accesoriile pe unghii, dar nu strica sa incerc.




You Might Also Like

2 comentarii

Ma intereseaza parerea ta. Te rog, spune-o printr-un comentariu.