8 sfaturi pentru machiajul de revelion

23:23


Cu puține zile înainte de seara de revelion (care pentru unii poate fi a big deal în vreme ce pentru alții este doar o altă petrecere) vă întâmpin cu câteva sfaturi referitoare la machiajul nostru. 


1. În primul rând, machiajul de revelion nu este unul anume, el poate fi orice fel de machiaj adaptat la personalitatea fiecăreia dintre noi. Desigur, el trebuie realizat corect ținând cont și de felul și locul în care ne vom petrece seara. Cu cât suntem expuse mai mult la lumină, cu atât machiajul trebuie să fie mai lejer, mai puțin încărcat și cu cât luminozitatea este mai mică, ne putem permite să folosim ceva mai multă pudră de contur.

2. Fiind un eveniment în care inevitabil vom ajunge în fața aparatului foto, trebuie să avem grijă ca tenul nostru să arate cât se poate de bine iar machiajul să reziste fără prea multe retușuri pe parcursul serii. Nimănui nu îi place o companie care petrece mai mult timp în fața oglinzii decât pe ringul de dans. Blițul nu iartă nimic așa că fiți sigure că folosiți un fond de ten cu acoperire medie spre mare, anticearcăn și fixați totul cu pudră compactă. 

3. Pentru un look impecabil nu produsele scumpe sunt necesare ci produsele cheie. Un peeling cu câteva zile înainte, hidratare constantă a pielii și baza machiajului te vor salva în seara cu pricina. Cu cât pielea este mai sănătoasă cu atât vei avea mai puține aspecte de corectat și cu cât faci asta mai devreme cu atât efectele vor fi mai vizibile.

4. Vă spuneam de bază: este sfântă. Dacă pentru machiajul de zi cu zi mai săriți peste acest pas, în cazul unei petreceri este necesară. Primerul pe care îl punem înainte de fond de ten ne ajută să creem un mediu prielnic pentru produsele ce urmează să le aplicăm iar acestea din urmă vor rezista o perioadă mai lungă de timp. 

5. Baza pentru fardul de pleoape este la fel de importantă ca cea pentru ten. Va fi cald, probabil și fum și ne vom încălzi și vom clipi mult. Dacă nu aplicați o bază înainte să nu vă mirați când ajungeți la baie și vă dați seama că smokey-ul acela la care ați lucrat mult s-a cam strâns în pliu. 

6. Oricât de micuță va fi poșeta voastră țineți cont de faptul că va trebui să luați cu voi o pudră și rujul pe care îl purtați în acea seară. Chiar dacă v-am spus mai sus că nu trebuie să vă retușați constant machiajul, nu strică să aveți o pudră la noi pentru situațiile de urgență.

7. Am auzit atâtea fete care spun că nu știu să se machieze și tot de atâtea ori am spus că nu cred. Dacă nu știm să realizăm un smokey impecabil nu înseamnă că nu știm să ne machiem și, mai presus, nu înseamnă că nu știm să ne evidențiem trăsăturile. Dacă aveți o formă de ochi frumoasă, sigur știți să îi puneți în valoare cu una - două nuanțe. Dacă aveți buze voluptoase, păstrați tot machiajul nude și optați pentru o nuanță puternică de ruj.

8. Așa cum vă spuneam mai sus, dacă totuși considerați că nu vă pricepeți să vă machiați, aplicați o pereche de gene false naturală. Acest accesoriu înfrumusețează instant orice chip, sunt ușor de aplicat și nu necesită retuș. 

După ce ne-am pregătit și arătăm așa cum ne dorim trebuie să ne ocupăm și de starea noastră de bine! În fond, cel mai frumos machiaj este un zâmbet larg. Distracție plăcută!

You Might Also Like

0 comentarii

Ma intereseaza parerea ta. Te rog, spune-o printr-un comentariu.