CUM NE CONTURAM SI ILUMINAM CORECT FATA 2.0

18:37


Zilele trecute vă povesteam puțin despre conturare și iluminarea corectă a feței. Știți voi, toate pozele acelea cu fetele cu fețe suple și frumoase își sculptează fața. Hai să aflăm și noi cum să facem asta!




Într-un articol anterior, mai exact acesta, v-am spus despre fața ovală, fața rotundă și fața triunghi cu vârful vârful în jos. V-am povestit exact unde să aplicați pudra de contur și unde să iluminăm și, cel mai important, cu ce scop, adică ce vrem să evidențiem și ce să ascundem.

Acum, dacă ați încercat să stabiliți ce formă are fața voastră și nu ați reușit poate că e pentru că eu nu v-am dat toate informațiile. Astăzi vreau să vă povestesc despre fața oval-alungită, fața pătrată și fața triunghi cu vârful în sus


Fața oval alungită se recunoaște ușor datorită lungimei feței și lateralelor destul de înguste. Pentru a ajunge la fața ovală, vom pune pudră de contur (adică pudra mai închisă) pe frunte, mai exact pe linia părului și pe bărbie. Ce încercăm să facem mai exact este să umbrim zonele extreme ale feței pentru a mai diminua din lungimea feței.



Fața părtrată este ușor de recunoscut: dacă aveți colțurile feței proeminente și colțurile mandibulei la fel de proeminente atunci știți că vă încadrați în această formă de față. Ca să ajungem la fața ovală vom umbri aceste colțuri de care v-am vorbit anterior și vom ilumina foarte puțin centrul frunții și centru bărbiei pentru a crea iluzia de oval. 


La fel ca fața triunghi cu vârful în jos, fața triunghi cu vârful în sus este foarte des întâlnită. Caracteristicile care o dau de gol sunt fruntea îngustă și zona maxilarului și a mandibulei vizibil mai lată. Pentru a ajunge la un chip oval, trebuie să punem produs de conturare pe linia părului (doar in centrul acesteia) și în zona maxilarelor feței. Practic, încercăm să tăiem cele 3 colțuri ale feței și să iluminăm lateralele frunții (pentru că aceasta este îngustă).

Dragilor, acum că știți secretele frumoaselor poze de pe instagram, puteți să vă sculptați fața în concordanță cu propriile trăsături și să atrageți privirile tuturor! 

Sărbători frumoase!



You Might Also Like

0 comentarii

Ma intereseaza parerea ta. Te rog, spune-o printr-un comentariu.