Ceasurile din lemn Jord

00:00


Nu știu când a început nebunia ceasurilor din lemn dar eu l-am văzut pe primul la o bloggeriță și pe al doilea la un prieten la mână. Evident, pe al treilea l-am văzut acasă, făcându-i poze. 

Nu sunt mare amatoare de ceasuri dar îmi plac fetele care își accesorizează ținutele cu ele. Eu le consider pe toate accesorii pentru că folosesc mereu telefonul pentru a verifica ora (mai puțin cele speciale pentru scufundări care sunt, de fapt, adevărate computere). Nu pot spune că mi-am luat un ceas ci că mi-am luat o nouă brățară care îmi indică și ora exactă însă știu câteva persoane cu adevărat înnebunite după acest trend.

***
Ceasul pe care îl am eu îl găsiți pe www.woodwatches.com în diferite culori și modele, atât pentru femei cât și pentru bărbați (hint, hint, vine primăvara, domnilor). Cei de la Jord Watches au o paletă largă din care sigur veți găsi ceva pe placul vostru sau al iubitei/ iubitului de lângă voi și ar putea reprezenta un cadou foarte frumos și în vogă în perioada aceasta.

Ceasurile sunt confecționate integral din lemn (înafară de motorașe și alte piese care asigură funcționarea sa) și au toate brățară. Am văzut un ceas din lemn cu curea din piele întoarsă și mi s-a părut foarte frumos, dar nu veți găsi această opțiune pe site-ul Jord. 

Ceasurile lor sunt menite să fie splashproof adică puteți să le stropiți accidental, să vă spălați pe mâini sau să gătiți ceva repede, însă dacă vreți să le aveti pentru o perioadă mai lungă de timp, trebuie să le feriți de căldură sau umiditate excesivă și să le depozitați în cutia originală atunci când nu le purtați. Pentru că lemnul se degradează destul de ușor, în timp, cel mai indicat este să curățați bijuteria cu o cârpă pentru ochelari, moale și cu puțin ulei (de măsline, de păr, de cuticule, de corp, ulei). În felul acesta vă veți putea bucura de frumosul accesoriu o perioadă mai îndelungată. 

Prețurile variază destul de mult, nu includ taxele corespunzătoare fiecărui stat dar transportul este gratuit. Al meu a fost $130 și am plătit 13 lei taxe vamale, așadar suma pe care o plătiți la intrarea în țară nu este extraordinar de mare. Dacă vreți să vă luați ceasul pe care îl am eu îl găsiți aici, dacă vreți altul, aruncați o privire pe site. 



You Might Also Like

2 comentarii

Ma intereseaza parerea ta. Te rog, spune-o printr-un comentariu.