Machiaj pentru pleoapele lăsate

10:03



Am primit pe youtube, acum ceva timp, o cerere pentru un machiaj destinat persoanelor care au ochi cu pleoapele lăsate (sau în engleză îi veți găsi sub denumirea de hooded eyes). Noroc pe mine (și ghinion pe ea) că Ștefana are acest tip de pleoapă și s-a oferit să-mi fie model. 

Înainte să vă invit să urmăriți tutorialul video de pe canal, pe care îl regăsiți mai jos, și să revizuiți pozele ce urmează, vreau să vă spun că niciun tip de pleoapă nu este urât sau greu de machiat dar, în funcție de forma fiecăruia, machiajul trebuie adaptat astfel încât să înfrumusețeze chipul și nu să-l îngreuneze. 

Pentru pleoapele lăsate cheia este să aduceți lumină în pliu astfel încât să mai micșorați efectul de pleoapă lăsată și faceți acest lucru cu farduri deschise și sidefate. Dacă vreți un machiaj de seară, ceva mai intens, trebuie să aveți grijă să creați pliul pleoapei ceva mai sus, pe osul arcadei. O să vedeți că vă apropiați mult de sprânceană dar... mai bine urmăriți video-ul pentru alte explicații! 😁







Products:

* Smashbox Photo Primer
* L'Oreal 24 Infallible foundation
* Melkior Loose Powder #Natural
* Benefit Gimme Brow
* Benefit Hoola Bronzer
* Benefit Bella Bamba Blush
* Benefit High Beam
* Benefit Stay Don't Stray Primer
* Inglot #355 eyeshadow
* Urban Decay Naked Palette
* Melkior #prune eyeshadow
* Benefit BadGal Eyeliner
* Benefit They're Real Mascara
* Flormar Fixing Spray
* Avon lipliner #mistery mauve
* Benefit Lipstick #Frisky Business / * Melkior Lipstick #infinity


You Might Also Like

0 comentarii

Ma intereseaza parerea ta. Te rog, spune-o printr-un comentariu.