Cum arată noul Preference Glam Bronde în părul meu

16:27


M-am obișnuit ca în fiecare an să răsfoiesc internetul în căutare de noutăți în materie de frumusețe iar noile tunsori și culori de păr nu îmi scapă niciodată. Deși sunt tot timpul deschisă pentru schimbări noi de look în ideea de a descoperi cea mai bună variantă a mea, parcă nu sunt niciodată 100% că vreau să îmi tund părul sau să îl vopsesc într-un anume fel și rămân la varianta mea proprie. 


La invitația celor de la L'Oreal Paris am testat noul Preference Glam Bronde disponibil în două culori (#02 și #05). Bronde este un concept undeva între blond și brunet și se adresează acelora dintre noi care nu vrem să alegem una dintre tabere în mod exclusiv ci vrem un refresh, ceva care să ne scoată din cotidian și să atragem priviri.. multe!

Vorbim despre o vopsea de păr foarte ușor de folosit, care ne permite să o aplicăm în intimitatea propriei noastre case, la orice oră dorim și fără să mai plătim un stilist. Pachetul de vopsit părul este un întreg kit ce conține o pereche de mânuși negre, plicuri cu produs și un tub pe care le amestecăm pentru a obține pasta respectivă și o perie special creată pentru a reda acele umbre. 


Tot procesul este foarte simplu și nu solicită atât de mult timp ca la coafor: amestecăm pliculețele din kit în tubul din dotare, punem rezultatul pe peria pe care o găsim în cutie și aplicăm totul pe păr, aproape ca și cum ne-am pieptăna. Peria expert pentru șuvițe asigură o aplicare precisă, în 3 etape destul de ușoară datorită mânerului ergonomic. Aceasta are 2 rânduri de peri: peri interiori scurți care asigură o aplicare uniformă și peri interiori mai lungi care controlează mai bine aplicarea și oferă un rezultat mai rafinat. 

În timpul în care așteptăm ca vopseaua să-și facă magia (45 minute) noi ne putem delecta cu ceva bun de mâncare sau putem să urmărim un episod din serialul preferat (Project Runway pentru mie în perioada aceasta - TV show recomandat de una dintre voi ^.^). La final, nu mai rămâne decât să ne spălăm, uscăm și coafăm părul și suntem adevărate femei Bronde, demne de invidiat! 




Dacă încă nu v-am convins cât de ușor se aplică și ce spectaculos este rezultatul nu uitați de vedetele din internațional pe care le urmărim cu atâta admirație - Gisele Bundshen, Jennifer Lopez sau Jesicca Alba - toate sunt purtătoare de Bronde și toate sunt femei ce atrag priviri. 

Nu uitați de clipul - vlog din ziua cu pricina! V-am pupat!


You Might Also Like

1 comentarii

  1. foarte dragut, am folosit si eu mai de mult, acasa, singurica...nu a iesit asa bine ca al tau dar merge :)

    RăspundețiȘtergere

Ma intereseaza parerea ta. Te rog, spune-o printr-un comentariu.