Scoala de Beauty Blogging - editia 2015

23:19

Am sters atatea postari si am rescris atatea randuri pentru ca imi doream ca postarea aceasta sa fie una mai speciala. Dupa 3 zile de schite m-am gandit sa va spun concret ce vreau sa fac: vreau sa ma inscriu la Scoala de Beauty Blogging sustinuta de L'oreal. 


Aflata deja la a III-a editie, SBB a inceput in 2012 din nevoia consumatorilor de a primi continut de calitate din partea bloggerilor de beauty. L'oreal sustine aceasta cauza prin aceasta scoala care ofera o serie de beneficii odata acceptat. 

Totul porneste ca un mic concurs; bloggerii de beauty trebuie sa scrie un articol despre SBB si sa se inscrie cu el pe site-ul lor pana la o data impusa, in cazul nostru pana pe 24 aprilie. Odata cu expirarea deadline-ului, blogurile participante sunt analizate de cativa specialisti in domeniu si se decide cine ocupa numarul mic de locuri disponibile. Anul acesta vor fi acceptate 30 de persoane, thumbs up! 

Odata acceptat, bloggerul participa la o serie de seminarii si primeste teme saptamanale, exact ca la scoala! Ba mai mult, dupa fiecare tema se vor da note si se va decide cel mai bun articol pentru fiecare tema impusa. La finalul acestui "ciclu de invatamant" (sa fim in ton cu aerul scolaresc) se va alege "locul intai" iar bloggerul respectiv va primi un kit complet de imbunatatire a site-ului creat de cei patru profesori. 

Suna bine, nu? Daca ai un blog, suna foarte bine! 
Sa va spun si ce cred eu despre SBB, nu? 
Cred ca este o oportunitate ce nu trebuie ratata! Defapt, orice oportunitate care are legatura cu pasiunea noastra nu trebuie ratata in general. Mi-ar placea foarte mult sa fiu una dintre cele 30 de cursante si aflu lucruri noi pe care sa le pun mai apoi in aplicare. In fiecare zi trebuie sa invatam ceva, nu? Iata ce vreau eu sa invat in urmatoarele 4 saptamani: how to blog (better)



Cam atat am avut eu de spus. Va dau voua cuvantul acum!

You Might Also Like

0 comentarii

Ma intereseaza parerea ta. Te rog, spune-o printr-un comentariu.