Coafura mea de azi

08:00


In articolele precedente am vorbit putin despre noile tendinte in moda si in machiaj si am descoperit ca ceea ce se purta in anii '70 revine in voga in zilele noastre. Materialele lejere, imprimeurile, culorile puternice pun stapanire pe garderoba noastra. Tenul fara imperfectiuni si nuantele pamantii castiga teren tot mai mult in fata altor trenduri. Sa vorbim putin si despre par, nu?

Sezonul acesta se poarta parul relaxat: bucle si impletituri. Nivea ne vine in ajutor cu noua lor gama destinata ingrijirii parului! Vara aceasta lanseaza o intreaga gama de produse: de la sampon si balsam pana la spray de fixare si spuma, iar preturile sunt cuprinse intre 13 si 16 lei. Destul de accesibil, nu? Pentru ca au avut grija de fiecare dintre noi, au produse pentru toate tipurile de par, chiar si par uscat si deteriorat.


Ba mai mult, Nivea va pune la dispozitie un portal cu propuneri pentru aranjarea parului. Va sfatuiesc sa intrati, nu stiti niciodata de unde va gasiti inspiratia intr-o dimineata aglomerata! 
Va doresc o dimineata minunata si spor la #DIYHAIRSTYLING !

You Might Also Like

0 comentarii

Ma intereseaza parerea ta. Te rog, spune-o printr-un comentariu.