Uleiul Nutri-Gold de la L'oreal: Cum il folosesc?

18:46

Ingrijirii pielii i se acorda o importanta tot mai mare, apar mai multe produse destinate acestui subiect si tot mai multe persoane discuta despre diverse creme si tratamente. Ca sa nu fiu codasa, am sa va spun cateva aspecte despre uleiul de fata nutrigold de la L'Oreal Paris si de ce imi place.

 


Am dedicat 4 minute de video acestui ulei insa, in mare, iata care sunt elementele esentiale.
Folosire. Il puteti aplica inainte de machiaj sau seara, inainte de somn. Nu va temeti, folosit in cantitati mici, nu va lasa o pelicula uleioasa, grasa pe fata iar produsele folosite peste el vor ramane pe fata intreaga zi. 
Il puteti aplica inainte de crema, in crema sau dupa crema.
Il puteti combina cu un fond de ten pentru a obtine un aspect glowy, o acoperire mai mica sau un fond de ten mai lichid. 
Ambalaj. Imi place sticluta, are un aspect profi insa ma cred ca pentru calatorii mi-as depozita o cantitate mai mica intr-un alt recipient. Are o pompita care dozeaza foarte bine produsul.
Alte intrebuintari. Chiar daca este un produs destinat fetei, poate fi folosit pe orice zona mai uscata sau chiar mai arsa (deoarece are proprietati de calmare), cuticule, maini si orice loc ce are nevoie de hidratare. 
Pret. 40-50 lei in functie de unde il achizitionati. Gasiti pe site-ul L'Oreal magazine partenere de unde il puteti cumpara.

Mai multe detalii gasiti in VIDEO.





Va invit sa lasati parerile voastre in sectiunea de comentarii.
Pana data viitoare, va pup!

* Mentionez ca acest articol reprezinta cea de-a treia tema in cadrul Scolii de Beauty Blogging by L'Oreal Paris.

You Might Also Like

0 comentarii

Ma intereseaza parerea ta. Te rog, spune-o printr-un comentariu.